Varno nakupovanje

Varno nakupovanje - zakaj nam je vredno zaupati?

V OZONEE skrbimo za to, da nobeden ne spozna vaših zasebnih podatkov. Prizadevamo si za udobno in varno nakupovanje. Stranke so za nas vedno na prvem mesto, zato si prizadevamo za stalno izboljšanje kakovosti storitev, varnost pa je ena izmed naših prioritet.

Odlično se zavedamo, da je zagotavljanje varnosti nakupovanja temeljno in da brez tega tudi najboljši izdelki nimajo pomena. Zakaj je nakupovanje v trgovini OZONEE varno?

Tvoji podatki so pri nas varni.
Varni podatki = varno nakupovanje. Med nakupovanjem v trgovini OZONEE so vaši podatki šifrirani s SSL (ang. Secure Sockets Layer) protokolom, ki preprečuje krajo ranljivih podatkov. Ta certifikat zagotavlja zaupnost obdelave podatkov. Ta rešitev se široko uporablja v bančnih sistemih, za katere je zaupnost temeljna poslovna vrednost. Kadarkoli lahko dobite informacije glede vaših podatkov ter lahko zahtevate izbris teh podatkov iz našega sistema.

Smo zaupanja vredna trgovina
Naše podjetje izpolnjuje stroge zahteve glede:
- politike zasebnosti in varnosti,
- jasnosti podatkovne kartice,
- jasnih pogojev dostave, plačila,
- kakor tudi jasnega postopka oddaje naročila ali odstopa od prodajne pogodbe / pritožbe.

Naša prizadevanja za varnost vaših nakupov potrjuje tudi višina osnovnega kapitala, ki znaša 9 002 919 PLN. Smo zanesljivo in verodostojno podjetje.

Zagotavljamo varno nakupovanje in varno opravljanje plačil.
Imate vprašanja glede varnosti nakupovanja ali česa drugega? Obrnite se na nas!
pixel