Slike Barve Velikosti

Resnična barva blaga


Preces autentiskā krāsa

V naši trgovini (ozonee.si) si prizadevamo za prikaz kar se da resničnih barv prodajanega blaga. Vendar barve lahko imajo - glede na svetlobo (umetna, dnevna, dioda, fluorescenčna in dr.) - različne odtenke, kar je tudi odvisno od strukture in barve materiala. V opisu blaga navajamo resnično barvo.
Vse naše slike se lahko povečajo, kar stranki omogoča, da ponujen izdelek natančno pogleda.

Vse slike blaga so t.i. real foto, kar pomeni, da so bile pripravljene s pomočjo profesionalne fotografske opreme in studijskih svetilk.
Slike so v lasti Alpha Fashion. Ne strinjamo se z uporabo, kopiranjem in razmnoževanjem naših slik brez predhodnega obvestila in odobritve (na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah).


Velikost

Podjetje OZONEE ponuja različno blago, ki izpolnjuje zahtevna pričakovanja zadovoljnih strank. Imamo pestro ponudbo blaga RAZLIČNIH proizvajalcev, zato priporočamo, da ne gledate le na velikost, ki je navedena na etiketi in v opisu izdelka. Velikosti oblačil se večinoma razlikujejo odvisno od proizvajalca.


Zato je ob vsakem izdelku, ki ga najdete v naši trgovini, navedena tabela velikosti. Pred nakupom se je Stranka dolžna seznaniti s to tabelo, da bi se izognila nakupu blaga z nepravilno velikostjo.


Da bi zagotovili resnične podatke, oblačila merimo od spredaj, na ravni podlagi, brez raztezanja, z zapetimi gumbi ali zaprto zadrgo (če so). Za prilagoditev novih oblačil prosimo, da na enaki način izmerite vaša priljubljena, najbolj prilagojena oblačila. Za ugotovitev obsega je treba pridobljeno vrednost pomnožiti z 2.


Za vsak model merimo le eden kos za eno velikost, zato se lahko pojavijo minimalne razlike (odklon +/- 3 cm).

pixel